KOM TOT RUST

Het alledaagse leven is jachtiger dan ooit en “ontspannen” is niet altijd even makkelijk. Veel mensen gaan gebukt onder het gebrek aan rust of leiden aan stressgerelateerde aandoeningen die soms zelf kunnen leiden tot een burn-out. Licht-aan biedt rustmomenten waarbij mensen bewust tijd vrij maken voor zichzelf zodat ze zich terug kunnen ontspannen en op krachten kunnen komen.

Licht-aan, als je lamp even uit is

Shiatsu

SHIATSU

Shiatsu, ook wel acupressuur genoemd is een methode die door uitoefening van druk op de Tsubo's (accupunctuurpunten) van de meridianen de energie van het lichaam in balans brengt en de gezondheid bevordert.

Cranio sacraal protocol

CRANIO SACRAAL SHIATSU PROTOCOL

Een cranio-sacraal behandeling nodigt het lichaam uit weer zo veel als mogelijk te gaan functioneren zoals het bedoeld is en het stimuleert natuurlijk het zelfherstellend vermogen.

Voetreflex

VOETREFLEX

Bij de zogenaamde voetreflexologie wordt gebruik gemaakt van de vele reflexpunten op je voeten. Organen, zenuwen en klieren kunnen op deze manier positief beïnvloedt worden.

Relaxatiemassage

RELAXATIEMASSAGE

Spieren worden volledig losgemaakt, de bloedsomloop in de spieren en de huid wordt op gang gebracht waardoor de stofwisseling beter kan plaats grijpen en gifstoffen en andere stoffen sneller worden afgevoerd.

MIJN PRAKTIJK

Ontspannen

Sfeer

Rust

Schoon

Aandacht

Sereen

Relax

Genieten

Warmte

J. uit Tongeren

De volgende dag wilde ik weer over vanalles gaan stressen, maar ik wist niet over wat. Zo rustig was ik na de Shiatsu en Cranio bij Licht-aan.

B. uit Tongeren

Bedankt voor de super ontspannende momenten. Jouw handen kunnen wonderen doen. Als de stresslamp bij mij gaat branden en mijn energielamp uitgaat weet ik dat het tijd is om een afspraak te boeken bij licht-aan. Ik wens je nog heel veel succes met je zaak.      

C. uit Tongeren

Ik wist totaal niet wat er met mij ging gebeuren wanneer Saskia voorstelde om shiatsu te doen. Wat een zaligheid, echt een moment om even weg te dromen, zelfs de 2de maal heeft Saskia moeten zeggen ben klaar. Ik was waarschijnlijk even aan het weg dommelen. Geeft een zeer ontspannend gevoel op u volledig lichaam en ook geestelijk.

C. uit Tongeren

Bij Saskia kan je terecht om stress los te laten en de batterijen terug op te laden. Ze heeft gouden handen en laat je (terug) stralen. Zij doet haar werk met het ❤ en dat voel je.
Licht-aan testimonials

RESERVEER

Reserveer snel en ongecompliceerd. Tot gauw?

Contact Gegevens
Reserveer een tafel

  OPENINGSUREN: DI T/M VR 10u tot 12u DI T/M VR 14u tot 19u