MISSIE

Licht-aan biedt een lichtpunt in een donkere, drukke wereld. Met Licht-aan wil ik volwassenen en kinderen, waarvoor de druk een beetje hoog wordt, helpen om hun stressgerelateerde problemen of burn-out te verlichten. Door verschillende ontspannings- en massagetechnieken ondersteun ik mijn cliënten om stress los te laten en hun batterijen terug op te laden zodat ze met een lichter gevoel en meer energie naar buiten gaan. Licht-aan werkt niet alleen voor mensen die willen dat hun licht terug aan gaat, maar ook voor mensen die willen voorkomen dat het licht uit zal gaan in hun drukke leven. Hierbij sta ik met beide voeten op de grond en zorgen we er stap voor stap voor dat jij weer terug op de been komt.

VISIE

Het alledaagse leven is jachtiger dan ooit en “ontspannen” is niet altijd even makkelijk. Veel mensen gaan gebukt onder het gebrek aan rust of leiden aan stressgerelateerde aandoeningen die soms zelf kunnen leiden tot een burn-out. Uit eigen ervaring begrijp ik wat de impact is van stress op je leven en hoe belangrijk het is om iemand te hebben die je ondersteunt en begrijpt. Met Licht-aan wil ik dan ook rustmomenten bieden waarbij mesen bewesut tijd maken voor zichzelf zodat ze zich terug kunnen ontspannen en op krachten kunnen komen.

MIJN PRAKTIJK

Ontspannen

Sfeer

Rust

Schoon

Aandacht

Sereen

Relax

Genieten

Warmte